Az Aranycsapat

Veréb Tamás

Puskás Ferenc

2016-ban diplomázott klasszikus ének szakirányon a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetében. 2012-2018 között a Budapesti Operettszínház tagja. A könnyűzenei életben is ismert előadó. Főbb musical szerepei: Mozart!, Miss Saigon, Rómeó és Júlia, Valahol Európában, Fame, Isten pénze, Titanic, A Notre Dame-i toronyőr, Frank Sinatra-A Hang, Elfújta a szél.

Fehér Tibor

Bozsik József

2010-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Jászai Mari-díjas, Sinkovits Imre-díjas, Junior Príma-díjas színész, 2019-ig a Nemzeti Színház társulatának tagja, jelenleg a Centrál Színház színésze. Számos színpadi és filmszerepe mellett szinkronszínészként is elismert.

Ember Márk

Czibor Zoltán

2017-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Főbb musical szerepei: A Pál utcai fiúk, Padlás, A dzsungel könyve. Számos színházi, sorozatbeli, film- és szinkronszerepe mellett saját zenekarával bejutott a Dal 2020-as döntőjébe, a könnyűzenei életben is népszerű előadó.

Cseh Dávid Péter

Kocsis Sándor

A Pesti Broadway Stúdióban és a Magyar Hajnal Énekstúdióban végzett. 2014-től rendszeresen szerepel a Budapesti Operettszínház előadásaiban. Főbb szerepei: Macskafogó, Titanic, Rómeó és Júlia, Apácashow, A Notre Dame-i Toronyőr, Rebecca - A Manderley-ház asszonya, Légy jó mindhalálig, Elfújta a szél.

Berettyán Nándor

Grosics Gyula

2017-ben végzett a Kaposvári Egyetem színész szakán, a Nemzeti Színház társulatának tagja. Főbb szerepei: Az ember tragédiája, Egri csillagok, Csíksomlyói passió III. Richárd, Figaro házassága, avagy egy őrült nap emléke, Körhinta, Isten ostora, János vitéz.

Pásztor Ádám

Zakariás József

Az Operettszínház Pesti Broadway Stúdiójában és a Pesti Magyar Színiakadémián végzett. Főként musical színészként ismert és elismert, legfontosabb szerepei: Légy jó mindhalálig, Vámpírok Bálja, Sakk, Varsói melódia, Sweet Charity, A kincses sziget, Mamma Mia.

Kovács Péter

Budai László

Baranya Dávid

Buzánszky Jenő

Solner Dániel

Hidegkuti Nándor

Kovács Richárd

Lantos Mihály

Illés Zoltán

Lóránt Gyula

További szereplők

Nagy Sándor

Farkas Mihály

2005-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakán. Súgó Csiga-díjas, Soós Imre-díjas, Kránitz Lajos-díjas színész. Pályája során a számos musical és prózai alakítása, film-, tévésorozat- és szinkronszerepei mára az egyik legismertebb magyar színészek közé emelték. 2005-2010 között az Adagio együttes tagja volt. Főbb musical szerepei: Miss Saigon, Nyomorultak, Fame, Az operaház fantomja, Producerek, Volt egyszer egy csapat, Vámpírok bálja, Spamalot avagy a Gyalog Galopp, József és a színes szélesvásznú álomkabát, Hegedűs a háztetőn, Diótörő és Egérkirály, Anna Karenina, Atlantis - az elveszett világ nyomában.

Szerednyey Béla

Östreicher Emil

A Magyar Érdemrend Tisztikeresztjével kitüntetett, Jászai Mari-díjas, Érdemes művész. 1981 óta a Madách Színház tagja. Legendás színészi alakításai generációknak emlékezetesek, nemcsak a színpadon, hanem televíziós sorozatokban és filmekben, valamint a filmvásznon is. Számos szinkronkarakter és -szerep kötődik a nevéhez, hangján megannyi gyermek nőtt fel Nils Holgerson, a Hupikék Törpikék vagy a Kacsamesék történeteit nézve. A Macskák musical magyarországi első bemutatócsapatának tagja. Főbb musical szerepei: Jézus Krisztus Szupersztár, A vörös malom, Mária Evangéliuma, Nyomorultak, Az operaház fantomja. Rendezőként egyaránt jegyez zenés és prózai darabokat.

Harsányi Levente

Szepesi György

Televíziós és rádiós műsorvezető. 1996 óta vezet műsort, számtalan rádiócsatorna reggeli műsorának házigazdája, társműsorvezetője volt. Fesztiválok zenei műsorát vezeti, jelenleg a közmédia televíziós és rádiós műsorvezetője, egyik arca. Húsz éve, 2000-ben jelent meg könnyűzenei lemeze Húazannya! címmel. A Legjobb rádiós műsorvezető díjas és Regionális Príma díjas szakember a BMI kommunikáció szaka mellett a Postás Zeneiskola tangóharmonika szakát is elvégezte, zongorázik és énektudásával is szórakoztatja közönségét.

Cseke Péter

Sebes Gusztáv

Nagyáradon született, színész családban nőtt fel. A Színház- és Filmművészeti Főiskolán osztályfőnöke Szinetár Miklós volt. Tagja volt a debreceni Csokonai Színház, a Madách Színház, a Nemzeti Színház társulatainak, és egykori osztályfőnöke, Szinetár Miklós mellett tanársegédként tanított a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Oktatott a Magyar Táncművészeti Főiskolán is, a Kaposvári Egyetem Művészeti Karának docenseként a színész osztály vezető tanára volt. 2004-2008 között a Turay Ida Színház főrendezője, majd 2008-ban megválasztották a kecskeméti Katona József Színház igazgatójának. 2017-ben újabb öt évre kinevezték a teátrum élére. A Jászai Mari-díjas, Bilicsi-díjas, Klebelsberg-díjas, Vámos László-díjas, Nádasdy Kálmán-díjas, Érdemes művészt számtalan tévé- és mozifilm alakításban, szinkron- és színházi szerepekben láthattuk, a gyerekek a mesefilmekből is jól ismerik a hangját. Rendezései garanciák a sikerre.

Kovács Gyopár

Hunyadvári Erzsébet (Puskás Ferenc felesége)

Televíziós tehetségkutató műsorban tűnt fel, mindössze 15 évesen. Azóta színházi szerepekben és sorozatokban fejleszti tudását. Játszott a Pesti Magyar Színház Suncity című darabjában, és a Holnap Tali című, a közmédián futó sorozatban. Játszik a Madách Színházban, a Játékszínben, a kecskeméti Katona József Színházban. A 2020. februárjában bemutatott Sztárcsinálók musicalben Poppea szerepében láthatjuk.

Szabó P. Szilveszter

Vörös elvtárs

Színészi tanulmányait Gór Nagy Mária legendás színitanodájában kezdte, az iskola elvégzése után rövid ideig játszott az Arany János Színházban és az Új Színházban is. 1995-ben csatlakozott a székesfehérvári Vörösmarty Színházhoz, majd 1996-ban az Operettszínházhoz. Húszévesen játszotta el az azóta is hozzá köthető ikonikus szerepet, a Halált az Elizabeth című musicalben, majd felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. Az Egyetem elvégzése óta az Operettszínház társulatának tagja. A legnagyobb musical darabok főszerepeit alakítja, a hazai musical színház egyik legismertebb és legjelentősebb színésze. Sokoldalú művész, a gimnázium óta ír novellákat, forgatókönyvet, Révész című kisfilmje több filmszemlén is megmutatkozott. Tanított színészmesterséget a Pesti Broadway Stúdióban, saját darabot rendez, fotózik, szobrászkodik, zenét szerez. 2009. augusztusában jelent meg új verseskötete, Lélekzet címmel. Háromszoros Arany Kotta, kétszeres Súgó Csiga-díjas, kétszer választották az Év musical színészének. A Jászai Mari-díjas, Artisjus-díjas színész a Puskás musicalben az elnyomó rendszer egyik jellegzetes karakterét mutatja be.

Gubik Petra

Klára

2009-től a Békéscsabai Jókai Színház társulatának tagja, 2013-tól a Budapesti Operettszínház vendégművésze. Első kiemelkedő musical szerepe 2013-ban volt: Margaret Mitchell Elfújta a szél című regényéből készült musical hősnője, Scarlett O'Hara szerepe a szegedi Dóm téren. 2015-ben a Pécsi Országos Színházi Találkozón (POSZT) Bertolt Brecht – Kurt Weill Koldusoperájában, Polly Peachum szerepének megformálásáért elnyerte a színészzsűri által kiosztott legjobb női alakítás díját. A 2014/15-ös évadban megkapta a Budapesti Operettszínház Legígéretesebb Ifjú Tehetségének járó Marsallbot-díjat. 2010-ben szerencsét próbált a Megasztárban. 2011-ben és 2012-ben jelentkezett az X-Faktorba. Egy rövid ideig a Sugarloaf énekesnője is volt. 2018-ban Junior Príma Díjban részesült, Színház- és Filmművészet kategóriában. A közönség nemcsak musicalszerepekben, hanem prózai szerepekben is láthatja televíziós sorozatokban, és filmek, sorozatok szinkronhangjaként.

Náray Erika

Bíró Margit (Puskás Ferenc édesanyja)

Magyarország egyik legismertebb színésznője és szinkronhangja, színházi, televíziós és filmszerepei mellett saját jazz-zenekarával is fellép. A Színház- és Filmművészeti Egyetem után a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Jazz tanszakán diplomázott. Számos magyarországi musical ősbemutató társulatának tagja, főbb musical szerepei: Abigél, Elisabeth, Mozart, Rómeó és Júlia, Sweet Charity, A Szépség és a Szörnyeteg, Szép nyári nap, Chicago, Rebecca – A Manderley-ház asszonya.

Barabás-Kiss Zoltán

Id. Purczeld Ferenc (Puskás Ferenc édesapja)

1993-ban végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, 1989-től a Madách Színház társulatában prózai szerepei mellett olyan musicalekben játszott, mint az Operaház Fantomja, a Chicago, a Beszterce Ostroma, a József és a színes, szélesvásznú álomkabát, a Macskák, a Nyomorultak, a Producerek, a Spamalot avagy a Gyalog Galopp. Tagja volt a Budaörsi Játékszín társulatának is. Színházi szerepei mellett szinkronszínészként is ismert, valamint filmekben és tévésorozatokban is szerepet vállal. Gyakori szereplője volt a Gálvölgyi Show műsorainak.

Táncművészek

Németh Eszter

koreográfus-asszisztens

Adler Judit

Bóna Gábor

Deák Kristóf

Drahota Albert

Eőry Móni

Fekete Rebeka

Glonczi Marcella

Györkös Írisz

Hajszán Kitti

Horváth Ádám

Kator Bálint

Kazarján Deni

Kelemen Krisztián

Kindl Gábor

Kovács Mátyás

Köpösdi Ádám

Kuczora Ákos

Lakatos Zsolt

Mikler Eszter

Misik Renáta

Nagy Csaba

Nagy Kati

Nagy Lili

Nagy Sarolta

Nagy Sólyom

Nyári Gergő

Ónodi Tibor

Rimár Izabella

Schlégl András

Szabados Tímea

Szabó András

Szabó Bence

Száraz Dávid

Szénási Roland

Szigethy Norbert

Szóka Roland

Szőllősi Krisztina

Takács Zsófia

Tokai Rita

Tóth Arnold

Tóth Brigitta

Vincze Kitti

Zombori Dorottya

Ensemble:

Balázs Zsófia

Károlyi Krisztián

Kováts Vera

Pethő Dorottya

Vecsei László

Venczli Zóra

Táncművészek.jpg

A Puskás musical táncművészei

Gyermekszereplők

Gyermek Puskás / Rikkancs: Molnár André Lukács / Tóth Csanád / Farkas Olivér
Gyermek Bozsik: Bíró Bende / Vass Torda / Orbán Hunor
Puskás Anikó, Puskás Ferenc lánya: Deim Lorina

Fiúk:

Czombál András

Csillik Ákos

Demeter Hunor

Devecz Botond

Dósas Dorián

Gyetvai Martin

Haffner-Varasdy János Árpád

Holló-Zsadányi Norman

Hosszú Csongor

Kállai Mihály

Mező Dávid

Molnár Barnabás

Molnár Mór

Raskó Endre

Rátkay Ábel

Schneider-Zaj Ákos

Szabó Igor Ervin

Terék Simon

Varga Áron

Lányok:

Ballabás Szofi

Bede Zsófia

Galambos Boróka

Haász Vanda

Holohan Keyla

Kerekes Luca

Kovácsy Abigél

Ungár Nelli

Pőcze Petra

Prinyi Sára

Sinka Dóra

Szabó Száva Ágnes

Rajki Klementina

Révész Petra

Román Júlia

Tüttő Viktória

Virágvölgyi Flóra

További szereplők:

Kerekesszékes táncosok:

Kosselák Renáta

Molnár Zsolt

Artista:

Földváry Balázs

Teqball játékosok:

Bakó Ádám

Forgács Bence

Fördős Soma

Szabó Milán

Köszönjük a partnereinek!

FŐTÁMOGATÓ:

MKB

A Puskás Musical jószolgálati partnere a civilut.jpg