Túri Lajos Péter

Közel tizenöt éve dolgozik táncos-koreográfusként a hazai és nemzetközi művészeti életben. Számos televíziós show koreográfiáját állította színpadra, például a The Voice - Magyarország hangja, a Sztárban Sztár, a Rising Star vagy a Nagy Duett több évada.  Színházi és nagyprodukciókban felelt a mozgásért. A We Will Rock You című musical eredeti alkotói a budapesti előadást látva felkérték a londoni előadás koreográfiájának megrendezésére, munkájáról a Queen zenekar tagjai is elismerően nyilatkoztak.

Szente Vajk rendezővel több közös produkcióban is dolgozott, a Papp László Budapest Sportarénában sikerrel bemutatott Shrek musical, a Szegedi Szabadtéri Színpadon bemutatott  Apáca Show koreográfusa. Táncosként is láthatjuk színházi és zenei előadásokban. 

Ahogy ő látja a Puskás musicalt:

„Eddig még sosem volt ilyen mennyiségű profi táncos a színpadon egyszerre, izgatottan várom, milyen hatást fog kelteni a nézőkben, amikor egyszerre dobbannak a lábak. Biztos vagyok benne, hogy lélegzetelállító és egyben szívfacsaró élmény lesz a Hősök terén ennyi ember előtt, ilyen fantasztikus művészekkel dolgozni. Ez a musical nem csak egy Legendáról, Puskás Öcsiről szól, hanem az országunkról, rólunk, magyarokról!”

Köszönjük a partnereinek!

A Puskás Musical jószolgálati partnere a civilut.jpg