Szabó László

A sokoldalú kreatív és kommunikációs szakember 1994-ben közlekedésmérnöki, 1996-ban igazgatásszervezői diplomát szerzett, PhD abszolutóriumát légiközlekedési tudományokból szerezte. 1999 és 2002 között ifjúsági ügyekért felelős helyettes államtitkár volt.
Kommunikációs ügynökségét 2002 óta vezeti, számtalan sikeres produkció, kampány, esemény megalkotása fűződik a nevéhez.
2015 óta kreatív producere az M4 Sport – Az Év Sportolója Gáláknak. Rendezője és/vagy producere volt a Focifesztiváloknak, a budapesti Birkózó Világbajnokság megnyitó gálájának, a Magyar Teátrum Díjátadó Gáláknak, a TáncSzáznak.
A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Magyar Sakkszövetség elnöke, a BEAC alelnöke. Gyermekkora óta sportol, jelenleg is igazolt labdarúgó.

A Puskás musicalről mondja:

„Nincs magyar ember a Földön, akit meg ne érintene Puskás és az Aranycsapat története. Minden percben büszkeség tölt el, hogy kitalálója és alkotója lehetek a legismertebb magyar történetét a modern és közkedvelt műfaj, a musical formájában színre vivő produkciónak. Többszáz, egytől egyig profi művésszel, műszaki szakemberrel és más háttérdolgozóval együttműködve, őket vezetve nagy felelősség a produkció színrevitele. Mindannyian együtt garantálják azt, amiről meg vagyok győződve: minden egyes nézőnk nagyon fogja szeretni a Puskás musicalt és még jobban a szívébe zárja Puskás Ferenc történetét.”

Köszönjük a partnereinek!

A Puskás Musical jószolgálati partnere a civilut.jpg